Over Jet Pools

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over Jet Pools

Samen aan het werk

In mijn praktijk voor Psychosociale begeleiding en Hypnotherapie begeleid ik al ruim 20 jaar cliënten, tevens werk ik in de uitvaartbranche. Jaren geleden ben ik daarnaast in aanraking gekomen met ceremoniele cacao. Na diverse trainingen bij cacao sjamanen ben ik inmiddels gecertificeerd cacao practitioner. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn leven totaal is veranderd, in positieve zin. Inmiddels organiseer ik naast één-op-één ceremonies én duo-sessies ook One Day Retreats, mede samen met Dennis Kokmeijer van KlankNatuur. Wij zijn dierbare vrienden en delen de liefde voor cacao. 

We zijn ooit klein begonnen, maar inmiddels is dat uitgegroeid naar een hele tribe van mensen die regelmatig onze retreats en ceremonies bijwonen. Daarmee doen wij wat we het liefste doen, wij nodigen onze deelnemers dan ook uit om hun hart te volgen en dat volgens weer door te geven.

Je kan mij in ieder geval niet gelukkiger maken!


Heeft bovenstaande tekst jou nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over cacao ceremonies in het algemeen? De één-op-één sessie, duo sessie? Of over de One Day Retreats die ik samen met Dennis Kokmeijer organiseer? Schroom je niet en neem gerust contact met mij op, dan kan ik er alles over vertellen.
 


Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website