Groepsceremonie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Groepsceremonie

Samen verbinden

Cacaoceremonies in groepsverband brengen jou als deelnemer een krachtige en transformerende ervaring, terwijl je samen als groep de helende eigenschappen van cacao ontdekt en deelt.
De zachte kracht van het plantmedicijn cacao helpt ons om het hart te openen, waardoor een gevoel van verbinding en eenheid kan ontstaan. Samen drinken we de cacaodrank en het geheel wordt omlijst door mooie muziek, intentie, meditatie en delen.

Veilige ruimte


Door het in ere houden van de ceremoniele onderdelen ontstaat er een veilige ruimte (sacred space) die de deelnemers ondersteund om zich open te stellen voor emotie, inzicht en transformatie. Cacao ceremonies in groepsverband bieden een gevoel van verbondenheid en gemeenschap.

Samen delen


Juist de groepsdynamiek kan zorgen voor mooie inzichten en een gevoel van saamhorigheid. We delen ervaringen, inzichten, intentie, waardoor acceptatie en een gevoel van ondersteuning kan ontstaan. We creëren samen een krachtig energetisch veld, waarin je wordt uitgenodigd om jezelf te openen en te uiten en daardoor volledig en authentiek jezelf te zijn.

Verbinden met jezelf


Wanneer je deelneemt aan een ceremonie in groepsverband kun je een dieper gevoel van verbinding met jezelf, anderen en de wereld om je heen ervaren, tenminste, als je je vrij voelt om dat toe te staan. Wij zullen je daar in ieder geval toe uitnodigen, het geven van ceremonies is namelijk iets wat wij het liefste doen. Wil je de zachte kracht van cacao samen met ons ontdekken?
Of ben je nieuwsgierig wat een cacao ceremonie in groepsvorm jou kan bieden?

Bekijk dan mijn video’s op Instagram: @ planthera.nl of binnenkort @plantheraretreats Of stuur mij een berichtje door onderaan deze pagina op de link te drukken, dan kan ik al jouw vragen beantwoorden.



Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website