Één op één ceremonie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Één op één ceremonie

Connectie met jezelf

Tijdens een één-op-één cacaoceremonie maak je ruimte voor een diepgaande ervaring met jezelf. Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, connectie met jezelf en een bijzondere ervaring dan is een één-op-één cacaoceremonie uitermate geschikt.

Neem de tijd

In deze setting krijg je mijn volledige aandacht. Samen richten wij ons op jouw behoeftes en intenties. Er is voldoende tijd om aandacht te besteden aan jouw vraagstuk en eventuele hulpvraag. 

Op weg naar jezelf

Tijdens een één-op-één cacaoceremonie drinken we in de ceremoniële setting de cacao, dit mooie plantmedicijn komt uit Guatemala en is een krachtige hartopener. Tijdens de innerlijke reis met cacao maak je ruimte voor introspectie en contemplatie. Het geheel wordt omlijst met het formuleren van een intentie, mooie muziek, soundhealing en we gebruiken de adem en bewustwording van het lichaam tijdens meditatie. Zo kun je een reis maken in jouw innerlijke wereld.

Transformatie

Tijdens de reis met cacao is het mogelijk om persoonlijke thema’s te onderzoeken, blokkades los te laten en zelfinzicht op te doen.
Één op één cacaoceremonies kunnen transformerend werken, natuurlijk helpt het wel als je jezelf hier voor open stelt. Het kan een kans bieden om te groeien op een dieper persoonlijk niveau, tenminste als je daar aan toe bent. Tijdens de één op één ceremonie is het fijn dat je genoeg ruimte krijgt om met jouw persoonlijke thema’s aan de slag te gaan.



Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website