Duo ceremonie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Duo ceremonie

Duo cacao ceremonie

Tijdens een duo cacaoceremonie kun je samen met een partner, vriend of vriendin samen een innerlijke reis maken. Tijdens een duo sessie gaat het om verbinden, delen en helen. In deze ontspannen setting kunnen jullie samen de zachte en toch krachtige werking van cacao ontdekken.

Samen delen

Tijdens een duo cacaoceremonie deel je de innerlijke reis samen en toch is er genoeg ruimte voor jouw eigen stuk. Het gaat om introspectie, verbinding, en we gebruiken de ademhaling en lichaamsbewustwording tijdens meditatie en intentie. Daarbij wordt het geheel omlijst met verschillende rituele onderdelen als: muziek, soundhealing, geur en geluid.

Dichter bij elkaar komen

Tijdens het doen van ceremonie gaat het om een sfeer van vertrouwen, openheid en liefdevolle ondersteuning. Want dat is uitermate belangrijk. Een duo ceremonie kan de deelnemers (als je daar voor openstaat) dichter bij elkaar brengen, meer empathie en begrip bevorderen. Je kunt elkaar ook ondersteunen op weg naar persoonlijke groei. Samen delen is fijn, terwijl je toch de focus bij jezelf houdt.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je samen de zachte kracht van cacao ontdekken? Neem dan gerust contact met mij op.



Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website